Voor de kerstvakantie hebben wij diverse activiteiten gedaan met onze vierdejaars met betrekken tot hun vervolgopleiding en stage. Zo zijn wij met alle vierdejaars naar de studiekeuzebeurs geweest in Utrecht. Dit doen wij elk jaar, omdat wij het belangrijk vinden dat onze leerling al hun opties verkennen voor hun leven na de Mediaschool. Veel oriĆ«nteren zich op het gebied van mediavormgeving en ICT, maar vaak kiezen onze leerlingen er ook voor om iets totaal anders te gaan doen en dat mag en kan ook! Van landbouw tot defensie, van zorg tot business. 

schermafbeelding 2023 01 10 om 08.48.12 schermafbeelding 2023 01 10 om 08.48.24 schermafbeelding 2023 01 10 om 08.48.37

Studiekeuzebeurs in Utrecht.     -      ROC Media PET opleiding op het Media park.   -            stage lopen

Daarnaast hebben de MVI docenten, de docenten van de ROC Media PET opleiding ontmoet (PET = podium evenementen techniek). Wij hebben het samen gehad over voorlichting en andere samenwerkingsverbanden. Later in het jaar hier meer over... 

Tot slot liepen de vierdejaars 2 weken voor de kerstvakantie snuffelstage! De vierdejaars mochten zelf hun stage regelen bij een bedrijf die zij interessant vonden. Tijdens de stage hebben ze gewerkt aan diverse opdrachten en deze zullen ze verder uitwerken na de kerstvakantie.